TYPO3Buddy

De TYPO3Buddy website is één grote handleiding die uitlegt hoe je de TYPO3Buddy website nabouwt met TYPO3. Opgezet door ROAK Media om ontwikkelen met TYPO3 makkelijker te maken.  Je begint op de front page, en volgt alle stappen tot je een werkende kopie van TYPO3Buddy hebt.

Wil je een perfect leesbare handleiding voor je eigen project? Of geen zin om zelf aan de slag te gaan, maar je wil wel graag een TYPO3 website? Neem dan contact met ons op.

Bekijk de website: http://typo3buddy.com

DOS Gamers

Retro games zijn hot! DOSGamers.com is een site voor gamers die zijn opgegroeid met DOS games. De website staat bomvol handleidingen voor bestaande software waarmee je die supertoffe spellen van toen op je computer van nu kunt spelen. Retro gaming houdt niet op bij DOS. Wat dacht je van de Atari 2600, Commodore 64, NES of de SEGA Mega Drive?

ROAK Media verzorgt de content voor de DOSGamers website en bijbehorende Facebook en Twitter accounts. Op zoek naar zo’n partij? Neem contact met ons op.

De website: http://www.dosgamers.com

Fotic

Portret- en reclamefotograaf Walter Verwaal uit Duiven, Gelderland vertelt jouw verhaal met sprekende foto’s. Of dat nu een persoonlijk verhaal is, of een zakelijke speech, Fotic is de aangewezen partij. Tevens gecertificeerde Google fotograaf gespecialiseerd in 360° fotografie.

ROAK Media heeft de website opgezet en verzorgt de hosting voor Fotic.

Bekijk de website: http://fotic.nl

Gerrie Koopman

Gerrie Koopman ervaart schilderen als een muzikale improvisatie, de noten moeten al spelend op de juiste plaats komen en een onverwacht spannend geheel vormen. Zij werkt snel en heel direct hetgeen resulteert in over elkaar geschilderde lagen en intensief kleurgebruik.

Haar website is ontworpen en gebouwd door ROAK Media. Onderhouden door Gerrie met het CMS van ROAK Media.

Bekijk de website van Gerrie: http://www.gerriekoopman.com